ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο

Crete Best Car Rentals
Ενημέρωση σχετικά με τον Κορωνοϊό (COVID-19)

Στην Crete Best Car Rentals, η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα και έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένα πρωτόκολλα, προκειμένου να προστατευθούμε και να συμβάλουμε στην διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.

Συγκεκριμένα:

  • Προχωράμε σε εντατικοποίηση των σχολαστικών καθαρισμών των αυτοκινήτων μετά την ενοικίαση τους. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα καθαριστικά από τον ΕΟΦ (όπως το POLARBAC, ΑΡ. ΕΟΦ 63864/03.10.2007)
  • Έχουμε προχωρήσει στην έκδοση σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας έναντι του Κορωνοϊού προς όλους τους εργαζομένους που εμπλέκονται στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων, βάσει των κατευθύνσεων του ΕΟΔΥ.
  • Ενθαρρύνουμε τόσο το προσωπικό μας, όσο και τους πελάτες μας να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης μέσω της τακτικής χρήσης απολυμαντικού χεριών, και φροντίζουμε για την άριστη καθαριότητα των σταθμών μας και των αυτοκινήτων μας.
  • Για την περίπτωση που κάποιος υπάλληλος ή πελάτης διαγνωστεί με κορωνοϊό, έχει θεσπιστεί διαδικασία άμεσης απολύμανσης αυτοκινήτου καθώς και ιατρικός έλεγχος όλων των εργαζομένων που έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία ενοικίασης.
  • Έχουμε ξεχωριστό Πρωτόκολλο Διαχείρισης Κρίσεων σε περίπτωση εμφάνισης περιστατικού κορωνοϊού στα γραφεία μας.

Σημειώνεται ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενα περιστατικά κορωνοϊού αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό επιβατών αυτοκινήτων

Μέχρι νεωτέρας, η Ελληνική Κυβέρνηση και η Γενική Γραμματεία Πολιτική Προστασίας έχουν επιβάλει τους παρακάτω περιορισμούς στον συνολικό αριθμό επιβαινόντων σε ΕΙΧ αυτοκίνητα με σκοπό την διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης του Κορωνοϊού:

  • Μέχρι τέσσερα (4) άτομα για οχήματα μέχρι 7 θέσεις.
  • Μέχρι έξι (6) άτομα για οχήματα 8 και 9 θέσεων.

Οι παραπάνω περιορισμοί δεν ισχύουν για οικογένειες με ανήλικα παιδιά, ή με ενήλικα παιδιά με την επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ

Τι μπορώ να κάνω με την κράτηση μου, εάν το ταξίδι μου επηρεάζεται εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση;

Σε περίπτωση που έχετε ήδη πραγματοποιήσει κράτηση αυτοκινήτου και αντιμετωπίζετε περιορισμούς μετακίνησης, λόγω του Κορωνοϊού, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την κράτησή σας. Για ενοικιάσεις που ξεκινούν μετά την 1/7/20, δε θα υπάρξουν τέλη για αλλαγές κρατήσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην περίοδο που αναφέρεται στους Όρους Κράτησης.

Για αλλαγές στην κράτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 6948720004 ή στο contact@besthellenic.gr

Σε περίπτωση που είμαι υποχρεωμένος να μπω ή είμαι ήδη σε αυτοαπομόνωση κατόπιν των σχετικών εντολών των αρμόδιων αρχών σχετικά με την προφύλαξη μετάδοσης του Κορωνοϊού (COVID -19) και δεν μπορώ να επιστρέψω το ενοικιαζόμενο όχημα, τι πρέπει να κάνω; 

Στην προκειμένη περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποφεύγοντας παράλληλα την επαφή με το όχημα καθώς και τα κλειδιά του.

Εάν έχω ενοικιαζόμενο όχημα από την Crete Best Car Rentals και βρεθώ θετικός στον Κορωνοϊό (COVID -19), τι πρέπει να κάνω;

Στην περίπτωση που βρεθείτε θετικός στον Κορωνοϊό (COVID -19) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τι έχουμε αλλάξει σχετικά με τον τρόπο ή τις διαδικασίες που καθαρίζουμε τα αυτοκίνητα μας;

Μετά από κάθε ενοικίαση, το όχημα καθαρίζεται ενδελεχώς, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, βάσει των διαδικασιών της Crete Best Car Rentals. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ προϊόντα και διαδικασίες, και όλοι οι εργαζόμενοι που εμπλέκονται στην διαδικασία παράδοσης και παραλαβής των οχημάτων ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την πρόληψη και την προστασία από τον Κορωνοϊό.

Πώς καθαρίζουμε τα αυτοκίνητα μας αν ένας ενοικιαστής είναι επιβεβαιωμένος ή ύποπτος ότι έχει το COVID-19;

Στην περίπτωση που υπάρχει τόσο υποψία ή επιβεβαιωθεί ότι κάποιος πελάτης είναι θετικός στον Κορωνοϊό (COVID-19), η Crete Best Car Rentals έχει θεσπίσει νέα, αυστηρότερα πρωτόκολλα καθαρισμού που περιλαμβάνουν τόσο την αφαίρεση του οχήματος από την κυκλοφορία όσο και την απολύμανση μέσω ειδικευμένου συνεργάτη.

Παρακολουθούμε στενά τις ειδήσεις, τις πληροφορίες, τις συμβουλές και την καθοδήγηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σχετικά με την εξάπλωση του Κορωνοϊού. Θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να σας καλωσορίσουμε στην Κρήτη!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial